WELkom in mijn kleine universum.


Mijn naam is Mariska, een avontuurlijke ziel met een grote passie voor de kleine schatten des levens.

Of ik nu met mijn blote voeten in het zand sta, me overgeef aan de ritmische aantrekkingskracht van de zee, haar koude golven die mijn tenen kussen... Of in mijn slaapkamer op mijn rug lig, met mijn snoet in de namiddagzon, en staar naar kleine stofdeeltjes die dansen in het zonlicht... Deze vluchtige momenten roepen een gevoel in me op van zalige melancholie.


Romantiek en nostalgie leiden mijn artistieke geest. Ik haal veel inspiratie uit een analoge levensstijl. Ik hou ervan om te luisteren naar oude muziek op zwart vinyl, echte (papier gebonden) boeken te lezen, oude films te kijken en brieven te schrijven.

Deze diepe verbinding met een vervlogen tijden beïnvloedt mijn fotografie op een diepgaande manier.


Naast gepassioneerd fotograaf ben ik ook een echtgenote, een moeder, een tante, een peetmoeder, (of meter, voor mijn Vlaamse vrienden) een reiziger en een avonturier.


Ik nodig je uit om mijn portfolio te verkennen en als mijn visie een je hart beroert, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

(Ik spreek Nederlands, Engels en Frans!)Het zou een eer zijn om de magie van jullie liefdesverhaal vast te leggen.OVER Utopia:


Ik ben niet zo van de stijve poses en neppe glimlachen die uit een tandpastareclame lijken te komen. Utopia draait voor mij om het maken van herinneringen en het vastleggen van verhalen die je terugbrengen naar dat ene speciale moment. Wees vooral jezelf en omarm die kleine gekke trekjes die je uniek maken, want dat maakt jouw liefdesverhaal pas echt mooi en bijzonder.


HOE IK TE WERK GA:


No worries als je nog nooit eerder een professionele fotosessie hebt gehad - I've got you!


Mijn doel is om jou op je gemak te stellen, zodat we de beste versie van jou kunnen vastleggen.

Foto's laten nemen kan overweldigend zijn, maar je hoeft geen professioneel model te zijn om geweldige foto's te hebben waar je trots op kunt zijn en aan je geliefden kunt tonen.


We nemen het op jouw tempo, ik wil dat je je comfortabel en natuurlijk voelt voor de camera. Dit is jouw verhaal en ik wil de echte essentie van wie je bent vastleggen.


Capturing Timeless Love: Exploring Romanticism in My Photography StyleEmbrace the power of emotions, dramatic lighting, and the beauty of nature as we weave a narrative that celebrates your unique love story.


Capturing Timeless Love: Exploring Romanticism in My Photography StyleEmbrace the power of emotions, dramatic lighting, and the beauty of nature as we weave a narrative that celebrates your unique love story.


wil je meer weten?

Ik kom oorspronkelijk uit een piepklein dorpje, midden in het hart van het Nederlandse platteland, omringd door uitgestrekte velden en boerderijen. Hoewel ik altijd wist dat ik er niet voor altijd zou blijven, is er toch iets aan die plek dat me altijd blijft raken.


Wanneer ik de kans krijg, ga ik graag terug om te genieten van de nostalgie. Er gaat niets boven luie middagen doorbrengen met mijn familie, de barbecue aansteken en herinneringen ophalen aan vroeger.

Het verkennen van de wereld is altijd een van mijn grootste passies geweest. Sinds ik een klein meisje was, voelde ik een roeping om de wereld te zien en alle wonderen die het te bieden heeft te ervaren. En dat is precies wat ik heb gedaan.

Het grootste deel van mijn volwassen leven heb ik het geluk gehad om uitgebreid te reizen en te wonen in enkele van de meest exotische plaatsen op aarde. Van de turquoise wateren van het Caribisch gebied tot de weelderige landschappen van Thailand en het bruisende, multiculturele Melbourne, Australië. Ik heb het geluk gehad om deze plaatsen mijn thuis te kunnen noemen.

In 2019 ben ik in het huwelijksbootje gestapt met de liefde van mijn leven. Onze liefdesgeschiedenis begon meer dan tien jaar eerder, toen ik als 18-jarige mijn koffers pakte en naar het prachtige zuiden van Frankrijk vertrok om te werken.

We namen de tijd om elkaar te leren kennen, de wereld te verkennen en op te groeien tot (enigszins) verantwoordelijke volwassenen die we vandaag de dag zijn. Uiteindelijk hebben we onze liefde bezegeld met een kleine bruiloft in Brussel, omringd door onze dierbaren.

ENKELE WILLEKEURIGE FOTO'S uit MIJN LEVEN.