β€œIk was erg blij en tevreden dat ik Mariska had gekozen als fotograaf voor een True Self sessie. Haar werk is uitstekend en ze stelde me op mijn gemak tijdens de shoot. Ze is een echte sympathieke professional en het resultaat is gewoon prachtig!”

Over de fotograaf:

Hi, Ik ben Mariska! Welkom in mijn kleine universum.

Ik ben dol op het vastleggen van authentieke momenten en echte emoties, waarbij ik me laat leiden door de natuurlijke flow van het moment. Naast dat ik een gepassioneerde fotograaf ben, ben ik ook een echtgenote, moeder, tante, peettante (meter voor de Vlamingen onder ons), reiziger en avonturier.

Ik spreek vloeiend Engels, Frans en Nederlands, maar ik moet toegeven dat mijn woordenschat voornamelijk bestaat uit quotes van mijn favoriete tv-show F.R.I.E.N.D.S.

Mijn stijl van fotografie is romantisch en sentimenteel met een vleugje nostalgie. Ik hou ervan om jullie ware emoties vast te leggen en daar mijn eigen analoge draai aan te geven. Als huwelijksfotograaf is het voor mij heel belangrijk om een band met mijn koppels op te bouwen. Door een drankje te drinken en elkaar beter te leren kennen, begrijp ik jullie unieke liefdesverhaal beter en kan ik dit authentiek vastleggen op jullie grote dag. Ik wil niet alleen jullie fotograaf zijn, maar ook jullie vriendin.

Kijk gerust eens naar mijn werk en neem vooral contact met me op. Ik ben super enthousiast om met jullie te praten en hopelijk jullie liefdesverhaal vast te leggen!

Feel free to contact me in ENGLISH!


N'hesitez pas à me contacter en Français!
FOTOGRAFEREN in Bled, SloveniË.

OVER Utopia:


Ik ben niet zo van de stijve poses en neppe glimlachen die uit een tandpastareclame lijken te komen. Utopia draait voor mij om het maken van herinneringen en het vastleggen van verhalen die je terugbrengen naar dat ene speciale moment. Wees vooral jezelf en omarm die kleine gekke trekjes die je uniek maken, want dat maakt jouw liefdesverhaal pas echt mooi en bijzonder.

Hoe ik te werk ga:


No worries als je nog nooit eerder een professionele fotosessie hebt gehad - I've got you!


Mijn doel is om jou op je gemak te stellen, zodat we de beste versie van jou kunnen vastleggen.

Foto's laten nemen kan overweldigend zijn, maar je hoeft geen professioneel model te zijn om geweldige foto's te hebben waar je trots op kunt zijn en aan je geliefden kunt tonen.


We nemen het op jouw tempo, ik wil dat je je comfortabel en natuurlijk voelt voor de camera. Dit is jouw verhaal en ik wil de echte essentie van wie je bent vastleggen.wil je meer weten?

Ik kom oorspronkelijk uit een piepklein dorpje, midden in het hart van het Nederlandse platteland, omringd door uitgestrekte velden en boerderijen. Hoewel ik altijd wist dat ik er niet voor altijd zou blijven, is er toch iets aan die plek dat me altijd blijft raken.


Wanneer ik de kans krijg, ga ik graag terug om te genieten van de nostalgie. Er gaat niets boven luie middagen doorbrengen met mijn familie, de barbecue aansteken en herinneringen ophalen aan vroeger.

Het verkennen van de wereld is altijd een van mijn grootste passies geweest. Sinds ik een klein meisje was, voelde ik een roeping om de wereld te zien en alle wonderen die het te bieden heeft te ervaren. En dat is precies wat ik heb gedaan.

Het grootste deel van mijn volwassen leven heb ik het geluk gehad om uitgebreid te reizen en te wonen in enkele van de meest exotische plaatsen op aarde. Van de turquoise wateren van het Caribisch gebied tot de weelderige landschappen van Thailand en het bruisende, multiculturele Melbourne, Australië. Ik heb het geluk gehad om deze plaatsen mijn thuis te kunnen noemen.

In 2019 ben ik in het huwelijksbootje gestapt met de liefde van mijn leven. Onze liefdesgeschiedenis begon meer dan tien jaar eerder, toen ik als 18-jarige mijn koffers pakte en naar het prachtige zuiden van Frankrijk vertrok om te werken.

We namen de tijd om elkaar te leren kennen, de wereld te verkennen en op te groeien tot (enigszins) verantwoordelijke volwassenen die we vandaag de dag zijn. Uiteindelijk hebben we onze liefde bezegeld met een kleine bruiloft in Brussel, omringd door onze dierbaren.

ENKELE WILLEKEURIGE FOTO'S uit MIJN LEVEN.

1000 Brussels

Officiële fotograaf voor:

Volg mij op Instagram