Informatie Mini Sessies

tram


Met de tram kom je makkelijk tot heel dicht bij onze ontmoetingsplek.

Vanaf Station Blankenberge, neem de kusttram in de richting van Knokke. Stap uit op station Blankeberge Duinse Polders.


Wandelpad


Tegenover het tramstation is de ingang van het duingebied.

8 minuutjes


Sla rechtsaf op het wandelpad, richting wandelknooppunt 39.

Het is acht minuutjes wandelen van het tramstation.

Coördinaten


De Coördinaten van de locatie zijn 51.323561, 3.157246

deze kun je eventueel invoeren in Google Maps.


Als je op het houten platform aankomt, mag je daar plaatsnemen en wachten tot ik klaar ben met de voorgaande klanten.

Probeer zo min mogelijk de sessie van een ander te verstoren.

Parking


Ook is er een Parkeermogelijkheid aan het tramstation.

Voor meer informatie over Parkeren in Blankenberge klik hier.


FAQ

WAT ALS HET SLECHT WEER IS?

Ikzelf sta zowel zaterdag als zondag op dezelfde locatie foto's te maken, van 14:30 tot 18:30.
Met mijn camera's en mijn baby belly. Een paar spetters of wat motregen, daar zijn we niet vies van. Vooral als het maar eventjes duurt.

Wordt het echt te gek, en moet ik jullie afbellen? (Geloof me, dat zou ik echt ontzettend jammer vinden!) Dan ga ik de sessies uitstellen.

Ik zal dan twee andere dagen uitkiezen, waarvan je er één mag kiezen.

WAT GEBEURT ER ALS WE ONZE SESSIE MOETEN ANNULEREN?

Moeten jullie jammer genoeg afzeggen? Helaas, vanwege de aard van mini-sessies, zijn deze sessies niet restitueerbaar. Je kunt je plek echter altijd cadeau doen of verkopen aan een vriend of familielid.

WAT GEBEURT ER ALS WE LAAT ZIJN?

Ik heb 10 minuten toegewezen voor overgangen tussen elke shoot. Als u te laat bent, zullen we proberen zoveel mogelijk vast te leggen binnen uw toegewezen tijd, maar uit respect voor de volgende klanten eindigt elke sessie op de geplande tijd. Ik raad aan om 10 minuten eerder aan te komen om er zeker van te zijn dat iedereen klaar is voor de shoot.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN DE BEELDEN?

Ik werk nog aan de laatste huwelijken en liefdessessies van het jaar, die nog voorrang hebben.
Daarna zal ik zo snel mogelijk aan de slag gaan met de minisessies.
Ik werk in chronologische volgorde, dus de sessies van de zaterdag zullen eerder geleverd worden dan de sessies van de zondag.
Jullie kunnen er op rekenen dat de sessies eind november, begin december geleverd worden. Nog op tijd om de foto's te gebruiken voor gepersonaliseerde kerstkaartjes!

VOORBEREIDINGEN


Er zijn een paar belangrijke dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je een ontspannen, leuke minisessie beleefd...


Beheer uw verwachtingen.

De realiteit dat alles misschien niet perfect op één lijn ligt op de dag van is groot. Dus vertel je familie/partner/jezelf wat je hoopt te halen uit deze snelle fotoshoot van 30 minuten.

Kinderen kunnen huilen, de wind kan je haren helemaal platleggen, je partner kan even geen zin hebben... We gaan het beste uit deze 30 minuten halen. Maar het zijn maar 30 minuten. Een fractie van de tijd van een gewone sessie.


Plan je outfits van tevoren. Nog belangrijker, probeer ze allemaal uit en laat iemand een foto maken met je telefoon om te zien of alles eruitziet zoals jij dat wilt.

Zorg ervoor dat je de avond voor je sessie alles klaarzet wat je nodig hebt. Niets verpest je humeur zo lang als gestrest zijn voor je shoot.


Mama's... maak je klaar vóór alle anderen. Jullie hebben allemaal de beste bedoelingen om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd klaar is, maar het eindigt altijd met nauwelijks tijd voor jezelf. Zorg er dus voor dat je voor 90% klaar bent voordat je iemand anders helpt. Dit is ook jouw moment!


Pas het dutje/snacktijd zo aan. Probeer je kleintje klaar te stomen voor een succesvolle shoot door ervoor te zorgen dat ze goed gevoed zijn en goed hebben geslapen voor je shoot.


Kom 10 minuten voor je shoot aan om er zeker van te zijn dat we precies op tijd beginnen.


Nog meer ontspanning? Maak er een gezellig dagje van, inclusief strandwandeling en een ijsje/wafel/warme chocolade!


Over de fotograaf


Mariska ontdekte haar passie voor fotografie tijdens haar reizen rond de wereld. Veel geduld voor natuur- en landschapsfotografie had ze echter niet.

Het vuur voor fotografie ging branden vanaf het moment dat ze portretten begon te maken. Van pauzerende straatleggers in de Meatpacking district van New York tot inheemse volkeren in de gebergten van Vietnam.

Eenmaal terug in Europa besloot zij van haar passie haar werk te maken. Sindsdien fotografeert zij portretten, huwelijken en liefdesverhalen in België.

Haar belangstelling voor oude muziek, vintage kleding en analoge camera's hebben door de jaren heen steeds meer invloed op haar werk.


Haar foto's zijn romantisch, spontaan en persoonlijk. Ze vertellen duidelijk een verhaal, met een flinke dosis magie uit de oude doos.