Even voorstellen...


Dit zijn Pouchka en Mariska, en dit is de reden voor hun samenwerking.

Pouchka en Mariska zijn beiden zelfstandig ondernemer en hebben elkaar ontmoet tijdens een fotoshoot voor een modellenbureau, een Vlaamse en een Hollandse vinden elkaar in Brussel. Sindsdien werken ze af en toe aan gezamenlijke projecten. Pouchka doet vooral haar en make-up voor film en tv, en wil graag meer in de bruidssector aanwezig zijn. Van haar toekomstige bruiden krijgt zij vaak het verzoek voor dezelfde kapsels binnen. Met dit project wil ze laten zien dat er veel meer mogelijk is dan de standaard bruidskapsels. En dan vooral met een vleugje Hollywood chic!

Mariska is portret- en huwelijksfotograaf en is op het moment hard aan het werk om haar ideale klanten aan te trekken: Avontuurlijke koppels met een goed gevoel voor stijl, en die wel open staan om door de stad te dansen of een flink stuk te wandelen om op die fantastische locatie te komen. In de laatste jaren is zij steeds meer op haar eigen blik en passie gaan vertrouwen, met als resultaat dat haar fotografie zich steeds meer afsteekt van haar collega's.

Omdat ze gezamenlijk een visie delen, en willen afstappen van de bruidskapsels en trouwfoto's die tegenwoordig al jaren de norm zijn, willen ze graag hun krachten binden en toekomstige klanten een package deal kunnen aanbieden.


Pouchka


Zij is haar carrière begonnen in de filmwereld als camera-assistente. Dankzij haar aanwezigheid in die sector heeft zij de passie voor haar en make-up ontdekt. Ze blijft zich constant motiveren om bij te leren, van het knippen van haar tot victoriaanse haarstijlen en grime. (Het nabootsen van o.a. wonden en andere special effects.)

Als zelfstandige doet ze ook bruidsmake-up en bruidskapsels aan huis, maar krijgt vaak dezelfde aanvragen. Ze wil, en ze kan veel meer. Zij zou graag qua "bridal" meer willen worden uitgedaagd.


Haar favoriete bridal looks worden geïnspireerd door de rode loper van de jaren 20 van de vorige eeuw. "The Golden days of Hollywood."

Mariska


Mariska ontdekte haar passie voor fotografie tijdens haar reizen rond de wereld. Veel geduld voor natuur- en landschapsfotografie had ze echter niet.

Het vuur voor fotografie ging branden vanaf het moment dat ze portretten begon te maken. Van pauzerende straatleggers in de Meatpacking district van New York tot inheemse volkeren in de gebergten van Vietnam.

Eenmaal terug in Europa besloot zij van haar passie haar werk te maken. Sindsdien fotografeert zij portretten, huwelijken en liefdesverhalen in België.

Haar belangstelling voor oude muziek, vintage kleding en analoge camera's hebben door de jaren heen steeds meer invloed op haar werk.


Haar foto's zijn romantisch, spontaan en persoonlijk. Ze vertellen duidelijk een verhaal, met een flinke dosis magie uit de oude doos.

Waarom word deze gratis shoot georganiseerd?


Allebei hebben zij een specifiek idee over hoe een trouw er uit kan zien. Ook hebben ze dezelfde "ideale klant".


Samen hopen ze, door hun krachten te binden, hun ideeën uit te werken, en te laten zien aan de wereld wat voor resultaat dit oplevert... Dat ze deze "ideale klant" vaker zullen aantrekken.


Dit betekent dus dat ze zullen kunnen doen wat ze het liefste doen:

Het werk leveren wat ze zelf het leukst en het mooist vinden.


En als bonus? Elkaar dus vaker treffen op huwelijken door het hele land!Planning

18/02

RS:

09:00 HMU Romy

12:00 Photos


NB:

12:00 HMU Nele

15:00 Photos

19/02

KS:

09:00 HMU Kimberley

12:00 Photos


EF:

12:00 HMU Esmeralda

15:00 Photos

20/02

JG:

08:00 HMU Jana

10:30 Photos


JC:

10:30 HMU Joke

13:00 Photos


SS:

13:00 HMU Sarah

15:30 Photos

05/03

ND

09:00 HMU Neama

12:00 Photos


MPS

12:00 HMU Miranda

15:00 Photos

Vraag & Antwoord:

Wat moeten we meenemen?

Jullie trouwkleding, verschillende opties voor schoenen en accessoires. Denk aan juwelen, zonnebrillen, een denim- of lederen jasje of andere leuke opties om warm te blijven, verschillende strikken of stropdassen voor hem... Op deze manier hebben we meer keuze qua styling.

Hoe laat moet ik er zijn?

Ieder heeft een andere tijd doorgegeven gekregen. We adviseren zo'n 15 minuten van te voren aan te komen. De bruid zal starten bij Pouchka, die de look zal gaan verzorgen.
P.S. Wees alsjeblieft op tijd, zodat we onze planning zo goed mogelijk kunnen respecteren.

Wat voor voorbereidingen moeten we treffen?

Bruiden, het liefst was je je haren de avond voor de shoot. Doe er geen producten meer in. Ook kom je met een fresh face, zonder make-up. Zo kan Pouchka direct aan de slag!

Zal er voedsel worden voorzien?

We zullen iets te drinken voorzien en wat fruit. Zorg dat je goed hebt gegeten voor de fotoshoot. Zodra de lippenstift opzit is het niet verstandig om nog te eten.

Waar moeten we zijn?

Pouchka's studio is nog in aanbouw. Hoewel de studio nog niet af is, is er ruimte genoeg om iedereen te verwelkomen en de bruiden klaar te stomen voor de shoot. Het adres kun je vinden in de onderstaande kaart.

Voordat het zover is, zullen jullie informatie toegestuurd krijgen over hoe je de studio kunt vinden. (Het zit namelijk goed verstopt achter een banale façade.)

Jetsesteenweg 381

Jullie contactgegevens:


Laat hier a.u.b. jullie contactgegevens achter.

Zo zal het makkelijker zijn om elkaar te bereiken.

Onze inspiratie.

fun facts

fun facts

β€œMariska heeft al eens een bridal shoot gedaan met Pouchka als model.”